Vandaag kwamen ze mais hakselen bij de boer waar ik veel help. Na het faillissement van audenaert moest de boer opzoek naar een andere loonwerker. Het zijn gebroeders Oste uit bazel. Er reden 3 bew ho

New Holland T 8050

+1
Saeghershof
Vandaag kwamen ze mais hakselen bij de boer waar ik veel help. Na het faillissement van audenaert moest de boer opzoek naar een andere loonwerker. Het zijn gebroeders Oste uit bazel. Er reden 3 bew holland trekkers mee. T 8050 en T7070 en dan nog een 7.... Type ben ik vergeten. Allen met dewa silagewagen.

Reacties

stijn-de-bock
Er hangt blijkbaar een andere silagewagen achter dan 2 weken geleden, zie vorige foto,misschien was een drieasser te moeilijk vandaag?
+1
Saeghershof
@stijn-de-bock stond thuis met panne.
+2
RVM
#Belzenbeugel
caseboy
Zijn serieus dikke beeren die t8000 serie
+2
Saeghershof
Beter zicht op bull-bar.

(klik om te vergroten)

+1
Fast Eddy
@Saeghershof

Zie ik daar nou een rupskraan op de bult? Wordt dat vaker gedaan in jullie streek?
+2
Saeghershof
@Fast Eddy Goed gezien. Ik weet niemand anders die dat doet.
Fast Eddy
@Saeghershof

Ik heb in de buurt van Hoogeveen een keer een rupskraan op de kuilbult gezien. Verder ken ik het principe alleen van YouTube filmpjes.
+1
Saeghershof
@Fast Eddy Bij de boer waar ik help die doet het al zolang ik er kom( toch al 20 jaar). Maar ik ken niemand anders bij wie de kuil zo word vastgereden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 8050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!