Foto van een New Holland TVT 170. Afgelopen week een kleine onderhoudsbeurt op de planning, toen ik de olie van de voorwielnaaf eraf liet lopen kwam er veel slijpsel mee naar buiten. Toen de eindvertr

New Holland TVT 170

+1
Fordje4600
Foto van een New Holland TVT 170. Afgelopen week een kleine onderhoudsbeurt op de planning, toen ik de olie van de voorwielnaaf eraf liet lopen kwam er veel slijpsel mee naar buiten. Toen de eindvertraging maar uit elkaar gehaald, oorzaak remplaat versleten. En helaas de gladde platen ook behoorlijk ingelopen.
Gelijk de andere kant open gehaald, daar was de remvoering bijna helemaal weg en was de schade minder groot.

Reacties

+2
nhmonteur
Zo dat was niet voor de tijd inderdaad. Goed dat je kritisch kijkt naar de afgelopen olie.
Fordje4600
@nhmonteur je hoort en voelt er niks aan, vorige beurt was de olie grijs/zwart zoals het altijd is bij de tvt. De t7030's hebben vaak iets schonere olie na 500 uur.
Viel me een 100 uur geleden een keer op dat het rechter voorwiel niet even hard remt als het linker, geen tijd en het zal wel ontluchten zijn, achteraf beter de olie kunnen bekijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TVT 170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!