Foto van een Zetor meerdere bezig met aardappels rooien ๐Ÿ˜ƒ. Foto is geplaatst door zetordrivertimo op 13-09-2022 om 23:44:19, met 13 reacties.

Zetor meerdere

+3
zetordrivertimo
Foto van een Zetor meerdere bezig met aardappels rooien ๐Ÿ˜ƒ

Reacties

+2
stijn-de-bock
Minder stoffig al zo te zien๐Ÿ‘๐Ÿ‘
+1
zetordrivertimo
@stijn-de-bock ja gelukkig wel๐Ÿ˜
+2
Massey 2705
Ziet er goed uit ! ๐Ÿ‘
+2
a3vandiejen
Prachtig.
+1
Towaberg
En hoe is het met de opbrengst?
+3
zetordrivertimo
@Towaberg niet super, in een normaal jaar te weinig. Denk dat we voor dit jaar gezien de droogte niet mogen klagen๐Ÿ˜… 30-35t/ha
+4
Fast Eddy
Dit is weer eens wat anders dan al die 200 pk trekkers voor de rooier. De akkerbouwer waar ik op de lagere landbouwschool heb stage gelopen, had een Hรผrlimann van 90 pk met frontklapper voor een Grimme DR 1500. Die kwam verder als de grote zware trekkers van de loonwerker in de nattigheid.
+2
zetordrivertimo
@Fast Eddy dit gaat prima zo, maar met de klapper voorop is wat extra vermogen wel fijn๐Ÿ™ˆ 200pk is wel wat overdreven haha
+2
Fast Eddy
@zetordrivertimo

150 tot 180 pk staat er meestal wel voor de rooimachines. Dat zijn wel verstekrooiers. Een akkerbouwer en tevens brandweercollega uit het dorp rooit zijn aardappels nog met een JD 6210 met DR 1500. 2 jaar terug hielp hij mijn oude stage akkerbouwer omdat hij de rooimachine kapot had. Die stond er nog van te kijken wat voor capaciteit hij nog met dat oude spul haalde.
zetordrivertimo
@Fast Eddy haha ja mooi is dat, pk's zegt niet altijd alles over de capaciteit ๐Ÿ™ˆ
Een 6210 is ook wel een beetje overdreven voor een dr๐Ÿ˜…
Fast Eddy
@zetordrivertimo

6210 van 20 jaar oud geen R serie.
+2
zetordrivertimo
@Fast Eddy ooh ja dat kan prima haha ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ‘

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!