Foto van de nieuwe Fendt 700 serie, een 728 om precies te zijn op de mijn inziens maar kale beknotte Mechan Groep stand op ATH/GTH 2022.14-09-2022, Biddinghuizen.

Fendt 728

1.020 foto's van @Jotke

+1
Jotke
Foto van de nieuwe Fendt 700 serie, een 728 om precies te zijn op de mijn inziens maar kale beknotte Mechan Groep stand op ATH/GTH 2022.

14-09-2022, Biddinghuizen.

Reacties

dutchgamer
Ja, maar verderop had de Fendt dealer uit Emmeloord wel meer Fendt trekkers staan.
Jotke
@dutchgamer

Op het ZGAN paviljoen? Of bedoel je Abemec/Agromec?

Daar stond inderdaad wel wat meer. Maar had persoonlijk ook wel een Fendt groen-rode opraapwagen enz uit de Lely inventaris verwacht, ook bij Abemec/Agromec. Daar had je het met iets van 6 trekkers ook wel gezien.

Als je dat vergelijkt met hun concurrenten... New Holland, Case IH/Steyr( Al was dat ook minder), Kubota, Kraakman/GroeNoord...
dutchgamer
@Jotke volgensmij verder in het pad waar je rechts de eet tenten had staan en dan over de sloot heen en dan was het aan de rechter kant.
Jotke
Quote Reactie van @dutchgamer:
@Jotke volgensmij verder in het pad waar je rechts de eet tenten had staan en dan over de sloot heen en dan was het aan de rechter kant.

Hmm...
Dan is het denk ik wel Abemec/Agromec geweest, die stond volgens mij bij Mechan in het pad en net voorbij de eettentjes. Heb zo effe geen foto bij de hand.
@Jotke Deutz-Fahr had ook een beste stand👌
+1
Jotke
@Deutz-Fahr-Rijder

Ohwja die ook ja. Stond ook zeker mooi spul!
+1
caseboy
@Jotke Bij Abemec/ Agromec zou ik die opraapwagens van Fendt nog iets minder verwachten, Abemec is ook nog een hele grote Krone dealer.
+1
Jotke
@caseboy

Ja das ook wel weer zo maar Agromec hebben ze opgericht om ook het gehele Fendt programma te kunnen voeren. Daarom had ik daar ook wel meer als paar trekkers verwacht.
+1
caseboy
@Jotke ik dacht Agromec hebben ze opgericht omdat ze het hele Fendt programma moesten aanbieden en omdat Fendt niet wil dat hun dealers concureerende merken hebben hebben ze het gesplitst.
Jotke
@caseboy

Zoiets zal het wel zijn ja. Al zijn er veel die alleen de trekkers hebben. Agromec is ook maar iets van 5 vestigingen. Rest is Abemec waar ze ook gewoon Krone enz verkopen.
+1
Mengeledriver
Mn vader op de foto.

Ze hebben besloten dit jaar de kosten enig zins in de gaten te houden en niet elk type trekker of machine neer te zetten. Maar de nieuwe 700 mocht niet ontbreken natuurlijk.
Jotke
@Mengeledriver

Oké. Is ook enigzins wel te begrijpen maar na 3 jaar geen grote beurs( weet niet of Mechan ook op de GTH stond? Zoniet 4 jaar) had ik wel iets meer verwacht. Pas na de Valtra en MF dacht ik bij de Fendts, " Ohw dit is de Mechan groep".

Maar waren meer fabrikanten die het wat soberder hielden dit keer dus echt niet alleen Mechan. Ook meerdere die er niet stonden al zag ik in een filmpje van volgens mij Willen Bierema dat als de ruimte en tenten niet op waren er meer standhouders waren geweest.

Persoonlijk dacht ik toen: er was nog ruimte zat, gewoon de stands tegen elkaar ipv de ruimte int midden er tussen en anders was veld A nog leeg en er zijn nog zat tenten verhuurbedrijven die wat konden leveren maar goed. Dat zijn leerpunten voor de organisatie. Begreep uit dat filmpje dat ze ook gingen bekijken of ze in de toekomst een nog breder publiek kunnen aantrekken. Een soort van ATH/GTH/TKD( Technische kontakt dagen). Ben benieuwd!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 728 en hebben de trefwoorden fendt , Nieuw model en ath/gth 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!