Dé grootste landbouwbeurs van Nederland6e EDITIE VAN AGROTECHNIEK HOLLAND 14 T/M 17 SEPTEMBER 2022 IN BIDDINGHUIZEN

Omschrijving komt later

Grasbaal
Dé grootste landbouwbeurs van Nederland
6e EDITIE VAN AGROTECHNIEK HOLLAND 14 T/M 17 SEPTEMBER 2022 IN BIDDINGHUIZEN

Reacties

+3
Jotke
Beste @Grasbaal ,

Ik snap dat je graag @Tinus wil helpen de 1.000.000 foto's snel te halen maar is 54 foto's in 1 keer niet wat te veel van het goede?

Hiermee verdrijf je meteen alle andere foto's van de 40 foto's tellende home pagina en ga je er 44 over de ongeschreven tf regel van max 10 in eens heen...

Ik bewonder je enthousiasme maar zie ook dat nog geen enkele foto een beschrijving heeft die je erbij wil zetten. Is het dan niet beter maar een paar tegelijk te plaatsen met meteen de beschrijving erbij?

Het is maar een tip!

Doe ermee wat je wil!😉
+2
Rondeutz06
@Jotke goed verwoord Jotke, ik ben het helemaal met je eens
Grasbaal
Ik wil van de betreffende foto's in later stadium weer een topic maken, zal ze de volgende keer per topic plaatsen.

Hier de eerste topics: tractorfan.nl/picture/1490631/ en tractorfan.nl/picture/1490638/ , reacties op topics komen telkens weer boven drijven waardoor de discussie levendig blijft en bij de foto's is dit niet zo. Die zakken langzaam dieper weg. Misschien moet er nog eens een blokje komen met de laatste reacties op foto's?
Jotke
Quote:
@Grasbaal Die zakken langzaam dieper weg. Misschien moet er nog eens een blokje komen met de laatste reacties op foto's?

Is er al.😉 Bij het bliksemschichtje rechts boven in. Maar misschien wel een idee om dat ook op de home pagina te zetten in de zin van dat de foto's waarop gereageerd wordt terug komen onder een kopje "Nieuwste reacties:" en dan zo zichtbaar als de nieuwe foto's op de homepagina.

@Tinus
Rondeutz06
Dit vind ik een mooie reportage zo👍👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de en hebben de trefwoorden ath/gth 2022 en AGROTECHNIEK HOLLAND geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!