De Fendt Cargo was te zien op dé grootste landbouwbeurs van Nederland, de 6e editie van Agrotechniek Holland in Biddinghuizen.De Agromec Electric 700 Vario was te zien op dé grootste landbouwbeurs v

Fendt Cargo

259 foto's van @Grasbaal

Grasbaal
De Fendt Cargo was te zien op dé grootste landbouwbeurs van Nederland, de 6e editie van Agrotechniek Holland in Biddinghuizen.

De Agromec Electric 700 Vario was te zien op dé grootste landbouwbeurs van Nederland, de 6e editie van Agrotechniek Holland in Biddinghuizen.

Reacties

+3
zettelmeyer
Kon je nog meer foto's in 1x droppen??? Waarom niet alles in een topic? Kan de gene die het interesseert rustig bekijke en nu vervuilt het de site alleen maar als je bijvoorbeeld de reacties van vandaag terug wil zien staan er alleen die niets zeggende fotos van jou er op
+1
Grasbaal
Even geduld aub, ik maak er later enkele forum topics van. Maar eerst moeten dan de foto's ergens staan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Cargo T 740 (verreiker) en hebben de trefwoorden fendt , verreiker , ath/gth 2022 en AGROTECHNIEK HOLLAND geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!