Foto van een MB Trac 1500 S en MB Trac 1600 turbo. In de kleur wit zijn ze een zeldzame verschijning. Het waren ook de enigste 2 op het hele treffen in deze kleurstelling. Wat ik gehoord heb is deze k

MB Trac Meerdere

+8
Fast Eddy
Foto van een MB Trac 1500 S en MB Trac 1600 turbo. In de kleur wit zijn ze een zeldzame verschijning. Het waren ook de enigste 2 op het hele treffen in deze kleurstelling. Wat ik gehoord heb is deze kleur alleen maar nieuw in Frankrijk verkocht.

Reacties

+7
a3vandiejen
Vindt ze ook heel mooi in het wit.
+5
arnold-arentze
@a3vandiejen Eigenlijk vind ik ze zelfs mooier in het wit🤩 Het is ook een mooie witkleur, als ik het zo goed zeg😂
+1
a3vandiejen
@arnold-arentze Ja mee eens hoor Arnold.
+3
JarnoDrenthe
Wist helemaal niet dat deze origineel wit werden verkocht , dat maakt het wel een heel bijzonder mooi duo
+2
Fast Eddy
@JarnoDrenthe

Ik heb ze wel vaker in het wit op foto`s gezien. Er zat dan ook altijd een Franse kentekenplaat op. Bij toepassingen buiten de landbouw zie wel eens vaker een witte MB Trac. Vaak zijn dat de lichtere type`s.
+1
JarnoDrenthe
@Fast Eddy Ik ken wel de lichtere wit met rode types inderdaad , die zag ik van de week nog dichtbij huis
+1
Fast Eddy
@JarnoDrenthe

Die oude MB’s zijn meer grijs dan wit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van MB Trac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!