Foto van een BLOOPERS een bijna Foutje .....Gelukkig niets stuk !!! Had bijna een hartstilstand ...38° Zomer aug 2022

BLOOPERS Foutje

Foto van een BLOOPERS een bijna Foutje .....
Gelukkig niets stuk !!!
Had bijna een hartstilstand ...
38° Zomer aug 2022

Reacties

deufi
Paar meter te ver afgerold?
newholland6640
Je durft nogal haha
Dit is wel dapper 😅😎
Dat is niet hanidig nee, hier wou die ook een keer niet meer terug komen.
wilbertkw
Dat is wel de maximale lengte benutten. Maar ik zou ook schrikken als ik er bij kwam. Eerst nog een stuk opgerold of toch met water op laten rollen?
+1
newholland6640
@wilbertkw

Zolang de koppeling het houdt is het goed 😅
@wilbertkw vaak zit die al (nog) vol water, dan maakt het toch niet uit?
wilbertkw
@ronald-deutz-fahr het water in de slang is niet het probleem maar als er nu druk opgezet wordt moet de "klem" alles houden normaal ligt de slang over de haspel en komt er niet zoveel kracht op deze verbinding. Meer opgesloten en slang ligt dan op de trommel wat nu ook niet het geval is. Dat is mijn ingeving en vaak bu'j te bange maar met die hitte proberen de slang weer te monteren heb ik zoiets van liever nu iets meer werk dan achteraf de boel weer bij elkaar te krijgen. Het zal vast wel goed gaan , slang zit er waarschijnlijk ook al jaren op. En eerst zonder waterdruk oprollen is ook extra werk dus ja dan is het een afweging die gemaakt wordt.
@wilbertkw aha! Ja dan heb je alleen de trek kracht, ipv trek kracht icm 8-10bar druk

Ach, even een aftakas ophalen en 2 slagen oprollen is ook het meeste werk niet, daar wou ik het risico niet voor nemen 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Foutje ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!