Prachtige foto genomen door @svendt28 op de tractorwijding/rondrit in sint pieters rode. Foto is geplaatst door Niels Costers op 19-09-2022 om 20:52:34, met 13 reacties.

Same Drago

24 foto's van @Niels Costers

+8
Niels Costers
Prachtige foto genomen door @svendt28 op de tractorwijding/rondrit in sint pieters rode

Reacties

+8
wim-same
Mooie trekker, en bekende cabine. ha ha
+6
Rondeutz06
Prachtige trekker
+5
Svendt28
@Niels Costers Knappe indrukwekkende zes-cilinder. Je hebt hem al flink opgeknapt sinds je hem gekocht hebt. Als ik de foto's bekijk van hoe deze er uitzag toen je hem uit dat weiland gehaald hebt. 👍👌
+3
Niels Costers
@Niels Costers krijgt nu gelukkig meer liefde en staat onder dak
+5
Svendt28
@Niels Costers Ja best wel een flinke metamorfose. De lak heb je ook terug mooi gekregen. Zal wel veel werk geweest zijn maar de voldoening is dan des te groter. 👍
+6
jd3140jb
Indrukwekkende trekker, zeker als je hem van dichtbij ziet.
+5
erik9831
@jd3140jb foto's geven soms dat beeld inderdaad verkeerd weer. Daarom inderdaad leuk om dat allemaal toch eens in het echt te zien.
+4
Towaberg
Op een dag gaan we die wel eens in het echt zien 😉
+4
erik9831
@Towaberg Voor mij normaal een vast item op de agenda, helaas kwam er dit jaar een verjaardag van de schoonvader tussen.
+2
Niels Costers
@erik9831 @Towaberg zal zeker gebeuren ik ben ook benieuwd om die van jullie te zien
Towaberg
@Niels Costers ons moet je zeker gezien hebben 🤪🤪🤪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Drago ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!