Wat doen jullie als je verregemt bent met hakselen? Nou  dan gaan we nog even bij de buren kijken......( hoe gek ben je......maar onze stageloper vind dat ook mooi) Hier de net 16 jarige buurjongen aa

Claas Jaguar

+5
John k
Wat doen jullie als je verregemt bent met hakselen? Nou dan gaan we nog even bij de buren kijken......( hoe gek ben je......maar onze stageloper vind dat ook mooi)

Hier de net 16 jarige buurjongen aan de gang met de hakselaar van zn pa.

Reacties

+4
John k
.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Marcsteffens6265
Hoe zit dat daar eigenlijk met rijbewijsen, moet je daar ook een t rijbewijs halen of mag je als je 16 bent er op rijden?
John k
@Marcsteffens6265 trekkerrijbewijs kennen we hier niet in Ontario. ( maar met 16 mag je al voor je auto rijbewijs gaan)
Marcsteffens6265
@John k dus als ik het goed begrijp ben je om op een trekker te rijden daar geen rijbewijs voor nodig zoals hier in Nederland.
Ruben-Wind
Mooi spul hebben ze daar bij doornebal! Deden eerder enkel oprapen toch?
John k
@Ruben-Wind klopt, nu dus een hakselaar en 2 kiepers ( 1 kieper dobbert nog ergens rond op het water tussen Europa en Canada)
+1
assink
Hebben ze daar ook opraapwagens tegenwoordig? Dacht dat ze die amper kenden aan de andere kant van de grote plas.
JD 6110
Met 16 al op de hakselaar ja... knap hoor
+2
Fendt926Driver
Quote Reactie van @JD 6110:
Met 16 al op de hakselaar

Hier al wel eerder.
De jongens zonder trekker rijbewijs moesten op de kuil of op de hakselaar
John k
@JD 6110 met een zelfrijdende hakselaar werken stelt niet echt veel voor....
+1
stannetje96
Nou als het hier regent, regent het bij de buurman vaak ook dus dat wordt dan gewoon een bak koffie 😂 dat jullie nou zo’n God ganse end uit elkaar wonen dat het bij de buren droog is
+1
John k
@stannetje96 de buren zijn bij huis bezig , m'n werkgever heeft 90 hectare op afstand die al rijp is en moet een drukke weg over waar geen modder op mag komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar en hebben de trefwoorden mais hakselen en maisoogst 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!