25 augustus 2022 Foto to van een Dewulf RA3060 en John Deere 6620 met Mullié T-18.De buurman vroeg me een ochtendje te helpen met Aardappelen rooien. Hij bracht de lege kiepers naar het land en ik st

Dewulf RA3060

+4
PieterA
25 augustus 2022 Foto to van een Dewulf RA3060 en John Deere 6620 met Mullié T-18.

De buurman vroeg me een ochtendje te helpen met Aardappelen rooien. Hij bracht de lege kiepers naar het land en ik stond bovenop de rooier moederknollen en kluiten te rapen.

Het waren korte eindjes en dan is een zelfrijder wel in het voordeel. Voor het rooien was nog zo'n 50 mm beregend, anders waren de kluiten te hard en zouden ze de aardappelen kunnen beschadigen.

De 6620 staat in het najaar voor de kieper. In het voorjaar voor de sneleg en in het groeiseizoen voor de beregeningshaspel. Het is een felle trekker. Sinds kort staat hij op 650/65R42 van Michelin en dat gaat toch allemaal net wat beter als de 600/65R38 die er eerst op zaten.

Reacties

arjanvw
Hebben jullie laatste paar weken geen regen gehad?

Dat is ook wel een fors verschil bij de JD. Met zo'n vooruitgang in banden lijkt het gelijk meer trekker!
+2
PieterA
@arjanvw Jazeker. Zelfs zo veel dat we er een beetje genoeg van hebben. Dit is een foto van 4 weken terug.
+1
arjanvw
@PieterA oké, ja het is een beetje van alles of niks...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Dewulf RA3060 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!