Gister avond zag ik nog enkele foto’s van de Volvo 810 die ik gehad heb, dit is alweer 18 jaar geleden. De 810 en 1246 flink aan het zweten en de 800 houd toezicht. Met dank aan @rvm die foto gemaak

Een Volvo 800 810 en een international 1246

+3
Mario-fransen
Gister avond zag ik nog enkele foto’s van de Volvo 810 die ik gehad heb, dit is alweer 18 jaar geleden. De 810 en 1246 flink aan het zweten en de 800 houd toezicht. Met dank aan @rvm die foto gemaakt heeft.

Reacties

RVM
@Mario-fransen

Foto is iets minder oud, denk 2008, kan 1 jaar schelen.
M’n broer op m’n 800. De 800 is alweer een tijd weg en m’n broer is z’n donkere lokken kwijt inmiddels
Mario-fransen
@RVM je hebt gelijk minder oud, maar het was 2006 of 07, heb hem in 2007 laten spuiten en dit was ervoor. Dacht al dat het je broer was, en die lokken… heb het zelfde meegemaakt!
RVM
@Mario-fransen dan is het 2007, want in 2006 had ik m zeker nog niet
+1
Mario-fransen
@RVM het is ieder geval al even geleden, en beide Volvo’s zijn dus niet meer in bezit en sommige hadden nog haren.😉
+2
Fendt_favorit
@Mario-fransen mooi! Foto uit de gloriejaren in Asten!
+2
Mario-fransen
@Fendt_favorit klopt helemaal toen diesel en bier bijna een euro goedkoper was… hopen dat het volgend jaar weer door gaat.
Fendt_favorit
@Mario-fransen die 1246 zag je toen ook op iedere show met die zelfgemaakte spatborden. Waar is die gebleven? @RVM weet jij het wellicht?
Mario-fransen
@Fendt_favorit die 1246 zag je vooral in Asten geloof niet dat ie ooit ergens anders is geweest, misschien ooit eens in panningen. Volgens mij staat ie nog steeds in Deurne bij de gene die erop zit op de foto.
RVM
@Mario-fransen @Fendt_favorit stond een een paar jaar geleden ( voor Corona ) nog in Panningen. Ken degene die er op zit van gezicht, is dat geen maat van de Gebr van Dijk van VDI?
Mario-fransen
@RVM wij zaten in de zelfde vrienden groep, ook met Jan van VDI. Heb hem niet gezien toen, z’n vader wel dit jaar daar maar niet gevraagd of ze de 1246 nog hadden. Die jij bedoeld was dat die 1246 niet van vd zanden uit Deurne?
RVM
@Mario-fransen nee die 12 van vd zanden ken ik wel, die heeft de echte spatborden. Heeft er nu voor een setje kleinere wielen op gezet, voorloop klopte niet.

Die 12 hierboven was dat geen 10 met een turbo?
Mario-fransen
@RVM nee het is een 12 dat moest het ook zijn hij hem boven de 120 pk. Een 12 of een 14, we zijn toen ook nog bij de volvoman voor een 814 wezen kijken. Die spatborden klopt die heeft originele, maar er zijn 2 1246 in Deurne en allebei vd zanden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!