Foto van een Onbekend Stickers.Iemand creatief bezig geweest in Esbeek.🤭. Foto is geplaatst door Jotke op 24-09-2022 om 14:25:10, met 6 reacties.

Onbekend Stickers

+1
Jotke
Foto van een Onbekend Stickers.

Iemand creatief bezig geweest in Esbeek.🤭

Reacties

Jotke
...
Jotke
...

(klik om te vergroten)

+3
mike_v
Op vlak van verkeersinfrastructuur is Nederland de hemel vergeleken met België. Behalve dan op die mooi brede ringwegen waar landbouwverkeer verboden is en de parkeergewoontes van Nederlanders ... 😆
Jotke
@mike_v

In Nederland kan het ook nog vele malen beter. Voor landbouwverkeer dan. De rest is over algemeen prima. Rolstoeltoegankelijkheid laat wel op veel plekken te wensen over.

Haha ja netjes parkeren is voor veel automobilisten moeilijk lijkt het soms wel ja. Zie er met regelmaat half op de weg staan in een van de smalste maar wel verbindingswegen van Hilvarenbeek waar ook vrachtwagens en trekkers door moeten.

Voor landbouwverkeer is Hilvarenbeek echt een hel. 0 fatsoenlijke wegen dicht rond het dorp om om Hilvarenbeek heen te komen. Je moet verplicht door het dorp waar je nagekeken wordt of kilometers omrijden. Aan de oostkant kun je nog illegaal over bovenstaande weg die nu tot Hilvarenbeek tijdelijk opengesteld is door de provincie maar de andere kant bestaat veelal uit te smalle onbegaanbare zandpaden die de gemeente wel toegankelijker wil maken maar daarbij tegen bezwaar van cultuurhistorie en natuurzeikerds aanloopt.

Het kromme is dat de klachten in Hilvarenbeek vooral uit de wijk komen langs het deel dat niet opengesteld is voor deze proef. Een stuk van hooguit een kilometer of anderhalf - twee. Niet dat degene die gebruik maken van het opengestelde deel zich daar iets van aantrekken( rijden terecht gewoon door als ze aan andere kant moeten zijn) maar goed.🤭
+1
Pieter Buren
Die combinatie van de bovenste 2 borden (uitgezonder vlagje) zie je wel meer. Er mogen dan wel tractoren, maar geen brommobielen op die weg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Stickers en hebben de trefwoorden poseren , esbeek , boerenprotest , boerenprotesten , boerenprotest 22 juni 2022 en boerenprotest 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!