Foto van een Case International 1594. Afgelopen weekend naar het David Brown Museum in Meltham Engeland geweest. Deze 1594 is de laatste tractor die door David Brown is geproduceerd.

Case International 1594

+4
HeitecNL
Foto van een Case International 1594. Afgelopen weekend naar het David Brown Museum in Meltham Engeland geweest. Deze 1594 is de laatste tractor die door David Brown is geproduceerd.

Reacties

+1
valmet6400power
En hoe was het?! Overvallen door een gevoel van nostalgie? Lijkt me zelf ook nog eens leuk om daar ooit te gaan kijken. Bij de testbaan etc 😄
+1
HeitecNL
@valmet6400power Zeker leuk! Aardige gastvrije locals die het echt kunnen waarderen dat je over bent gekomen vanuit Nederland. Wel is de museum kleiner dan 14 jaar geleden toen ik er ook ben geweest. De testrack hebben we ook bekeken, maar in wezen is dat niet veel meer dan een betonpad met halverwege een soort rotonde.
+1
valmet6400power
@HeitecNL
Oh hoe is dat zo gekomen? Teruglopende bezoekers of moesten ze naar een andere locatie? Zijn toch vooral liefhebbers die daar komen kijken neem ik aan, geen toevallige passanten. Wat is er verder nog te zien, wat trekkers die daar staan?

Het is natuurlijk voor nostalgie om daar te gaan kijken, iets wat er niet meer is (sinds half jaren 80) en ook nooit meer terug komt.. Bij ons blijft de 1394 in ieder geval ook voor altijd 😄
+2
HeitecNL
@valmet6400power Ze moesten naar een ander pand. Ze vonden het zelf ook jammer dat ze wat kleiner behuisd zijn nu, veel tractoren en werktuigen staan nu in opslag.
Er staan idd aantal trekkers, aantal opengewerkte modellen voor fabriekstrainingen destijds, paar werktuigen en natuurlijk merchandise.
We hebben ook oude fabriek bekeken, maar daar is weinig meer te kijken, er zitten nu allerlei andere bedrijven in dat pand.
akkermopet
Vier jaar geleden was ik ook met de auto in Engeland op vakantie.
Ik dacht dat ik er zo naar toe kon rijden naar de DB fabriek en museum, maar daar kwam snel achter dat zo'n 700 km enkele reis was!!
Ik wis wel dat Engeland groot was, maar zo groot en dan ben je nog niet halverwege van het eiland 😜😂
Toch maar even niet gedaan!!(jammer)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1594 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!