Foto van de nieuwe alleskunner (type c 870h bestaat nog niet) op het bedrijf. Deze 80pk van ‘99 vervangt de vorige 50pk van ‘84. Aandrijving is hydrostaat, wat op zich een hele vooruitgang is voor

Holder c 870h

+8
Valtra man
Foto van de nieuwe alleskunner (type c 870h bestaat nog niet) op het bedrijf. Deze 80pk van ‘99 vervangt de vorige 50pk van ‘84. Aandrijving is hydrostaat, wat op zich een hele vooruitgang is voor laderwerk. Met zijn hefinrichting achter en aftakas doet ie ook het hooiwerk en houd ie de weide proper. Al moeten jullie je daar geen massa ha’s bij voorstellen.

Reacties

+4
2850Johndeere6R
Mooi man👌
+2
Fast Eddy
Veel plezier met de nieuwe aanwinst.
Is het een volle hydrostaat of zitten er nog groepen in?
+1
JohnDeere_3650
@Fast Eddy Volle hydrostaat (met hoog/laag)
Fast Eddy
@JohnDeere_3650

En de hoog en laag kan je onder last schakelen?
+1
Valtra man
@Fast Eddy neen, er is een hoog laag die je stilstaand schakeld. Maar in beide hydrostaat groepen zit ook automatische groep. In klein schakeld die om rond de 10km/h en rijdt dan op volle snelheid 18km/h.
Fast Eddy
@Valtra man

Kan je dan bijvoorbeeld met een geladen wagen of kipper transportwerk doen? Of is dat alleen met lichte werktuigen toegestaan?
+1
Valtra man
@Fast Eddy geen idee eerlijk gezegd. Hij zal hoogstens eens een aanhangertje trekken waar 2 ton op mag. Maar verwacht wel dat de hydrostaat in onze kontreien het zwaar zou hebben bergop met een grote aanhanger
Fast Eddy
@Valtra man

Ik weet dat de kleinere John Deere hydrostaten een hekel hebben om een zware last te trekken. Die hebben 3 groepen. In de hoogste groep krijg je een zware last niet of nauwelijks van zijn plek.
+5
JohnDeere_3650
@Valtra man Leuk om hem hier weer terug te zien! Deze komt bij ons vandaan, hoop dat jullie er veel plezier mee hebben.
tractorfan.nl/picture/1449289/…
Valtra man
@JohnDeere_3650 kijk, das mooi dat je hem zo terug vindt. We gaan er zeker plezier aan beleven. Hadden jullie die sinds nieuw? Verhoeven legde uit dat ie op een bloemenbedrijf had gewerkt?
Valtra man
@JohnDeere_3650 kijk, das mooi dat je hem zo terug vindt. We gaan er zeker plezier aan beleven. Hadden jullie die sinds nieuw? Verhoeven legde uit dat ie op een bloemenbedrijf had gewerkt? Edit: ik zie dat je vader Frank Verhoeven is 🙂 leuke samenwerking mee gehad, de trekker is knap opgeleverd 👍
+1
JohnDeere_3650
@Valtra man Mooi om te horen 👍🏻. Heb er zelf ook menig uurtje in zitten haha.
+1
stijn-de-bock
Prachtige aanwinst, geb je ook een foto van zijn voorganger?
+3
Valtra man
@stijn-de-bock de oude A60

(klik om te vergroten)

+1
stijn-de-bock
Prachtig
+1
Fendt926Driver
Heb je de oude ingeruild?
Daar zijn denk ik nog steeds wel liefhebbers voor
+1
Valtra man
@Fendt926Driver ja, de oude had echt zijn tijd gehad bij ons en is toe aan wat aandacht. Hoewel die eigenlijk supersimpel in mekaar stak is het gebrek aan dealers en kennis van zaken in BE de reden geweest voor de inruil
+1
deufi
Mooie trekker, die zie je niet vaak. Best handig voor de kleine klussen!
+2
AG35
Heel mooie Holder, en een mooie upgrade. Het is ook in de lijn van Holder een echte opvolger van de A60. De oude A60 vindt wel een liefhebber, zie ze steeds meer bij de liefhebbers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder C 860 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!