Na lang zoeken eindelijk de passende radiator gevonden voor Calimero... Nu nog de passende thermostaat... Stukje bij beetje word het weer een complete trekker.

Schlüter s450

+8
Schluterfan
Na lang zoeken eindelijk de passende radiator gevonden voor Calimero... Nu nog de passende thermostaat...
Stukje bij beetje word het weer een complete trekker.

Reacties

+6
schluterman
Oo kijk maar eens aan mooi. Zaterdag ook aan de onze bezig geweest assen er weer aan gezet en er bleek er 1 van te lekken dus weer uit mekaar en nieuwe kerringen erin zetten
+1
Towaberg
Allemaal originele onderdelen, of moet je soms creatief zijn?
+1
schluterman
@Towaberg Simon kennende is het allemaal origineel
Schluterfan
@schluterman

Of toch zo goed als. De hefarmen zijn buizen, maar die zijn moeilijk te redden. Daarom maak ik de latten na van een jonger model, die hadden gewone platen en geen buizen... De buizen namaken is echt moeilijk. Vraag mij af hoe ze die vroeger maakten.
schluterman
@Schluterfan klopt inderdaad ik heb er ook eens naar staan te kijken. Ze zullen wel iets van mal hebben gehad toen der tijd
Schluterfan
@schluterman
Ik denk het, en aangezien het nadien veranderd werd naar latten, zegt ook genoeg 😉. Ik denk dat ze het op een gegeven moment ook wel zat waren en het wel eenvoudiger wouden hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter s450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!