Kijk, daar heb je Bosmans Hilvarenbeek (Hilvarenbeek)  × met een John Deere 7710.Zo vader, zo zoon! Pa op de Krone Big X V12, zoon op de 7710!Dit was met recht SUPER mais te noemen! Grote maisplanten

John Deere 7710

Jotke
Kijk, daar heb je Bosmans Hilvarenbeek (Hilvarenbeek) × met een John Deere 7710.

Zo vader, zo zoon! Pa op de Krone Big X V12, zoon op de 7710!

Dit was met recht SUPER mais te noemen! Grote maisplanten die zelfs bijna boven het dak van de hakselaar uit kwamen en zeker boven dat van de toch ook niet zo kleine tractoren en grote kolven zoals op een van mijn andere foto's te zien!

Mais die door Joop Bosmans zelf op eigen grond was gezaaid en beregent en verkocht aan een grote klant een dikke 11? km verderop.

24-09-2022, Hilvarenbeek.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7710 en hebben de trefwoorden john deere , loonbedrijf bosmans , johndeere , mais hakselen , Dikke Amerikaan , Mais , maisoogst , Bosmans en maisoogst 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!