Foto van een John Deere Meerdere einde seizoen  denk ik. Foto is geplaatst door case 745 xl op 01-10-2022 om 10:03:43, met 10 reacties.

Criap

+4
case 745 xl
Foto van een John Deere Meerdere einde seizoen denk ik

Reacties

+1
Siete
Daar was je dus.
Ben verscheidene keren bij je langs gereden vd week, ik maar zwaaien, maar nooit iemand te zien 🤪
+2
case 745 xl
@Siete ben buiten midibalen persen om altijd weg als vrachtauto chauffeur of lasser
+1
2850Johndeere6R
Hier moet er sowieso nog een snede naar binnen. Niet omdat ik het nodig heb maar omdat het er wel staat
+2
RVM
@2850Johndeere6R dat denk ik hier in de streek toch ook zeker wel. Zit nu pas weer groei in na een hele droge zomer en dik 130mm sinds 7 september.
tone29
Hoe bevalt die pers?
case 745 xl
@tone29 heel best
tone29
@case 745 xl hoe is het met service en onderdelen?
case 745 xl
@tone29 service is top en onderdelen sturen ze snel op. Maar meeste is gewoon universeel zoals sensoren en lagers. Van mc half past ook veel zoals picup tanden.
tone29
@case 745 xl dat is wel makkelijk. Het belangrijkste is dat de service goed is als er wat is. Pickup is wel een groot voordeel. Ik pers zelf met een agronic van een jaar oud. Heb jij geen problemen met brokkelig gewas?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!