Foto van een Schlüter Compact 950 TV met New Holland silage wagenRetro oogstdag in Aalter. Foto is geplaatst door XC 70 op 01-10-2022 om 15:03:37, met 8 reacties.

Schlüter Compact 950 TV

+3
XC 70
Foto van een Schlüter Compact 950 TV met New Holland silage wagen
Retro oogstdag in Aalter

Reacties

+1
steyrlanzboy
Mooi
+2
schluterman
Dit is de trekker van @Schluterfan
+4
Schluterfan
Het is eigenlijk een Schuitemaker UTW silagewagen. De wagen is ooit herspoten en ik denk dat de loonwerker er toen New Holland stickers opgekleeft heeft. De naam van het loonbedrijf staat er ook nog steeds op. Ik had de wagen eerst telkens aan de 1250, maar aan de Compact heb ik die toch beter onder controle. Het is een mooie en goede combinatie zo. Bedankt voor de foto!
+1
XC 70
@Schluterfan
graag gedaan , er komen er nog 2 van op de kuil
ik dacht het al aan de sponnen te zien dat het een Schuitemaker is
+1
a3vandiejen
Prachtige foto.
+1
Daniel-Wouters
Deze wagen is waarschijnlijk niet overgespoten. Ze werden door New Holland in deze kleuren en met New Holland stickers verkocht
In de streek van Diest -Tielt Winge (B) waren er destijds verschillende loonwerkers die met deze silagewagens reden. Ze werden daar verkocht door New Holland dealer Merckx in St Joris Winge. Nu zijn dit kleine wagentjes, maar in die tijd , gezien de hakselaars van toen was dit toch al wat. Origine is waarschijnlijk wel Schuitemaker
Schluterfan
@Daniel-Wouters
Deze is wel overspoten want de verf bladert eraf, de oude zit er gewoon onder. Deze liep ooit in de buurt van Kruishoutem. Maar wie weet komt ze daarvoor nog van ergens anders. Leuk om te weten dat ze ooit als New Holland verkocht werden. Dan wil ik dat bij deze ook zo houden. Bedankt voor de info!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!