Op de retro oogstdag. Waren meerdere deutzen aanwezig. Foto is geplaatst door fendtford op 03-10-2022 om 21:02:08, met 7 reacties.

Deutz-Fahr Meerdere

+2
fendtford
Op de retro oogstdag. Waren meerdere deutzen aanwezig

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi gezicht die Deutzen.
+1
bob de bouwer
Wel een te kleine kar achter de Deutz
wim-same
@bob de bouwer meer kan hij niet trekken denk ik. ha ha
+4
bob de bouwer
@wim-same Nee Wim, er staat op "Deutz" geen "Same
+1
wim-same
@bob de bouwer ha ha, goede opmerking. maar als de aanspanning lager is, duwt hij achteruit wel makkelijker een sleufsilo op.
+5
olro 61
@bob de bouwer Een kleine en lage kar heeft op die oogstevenementen het grote voordeel dat het publiek ook nog iets van de trekker met hakselaar ziet...een joekel van een kiepkar staat natuurlijk wel ruig, maar de hakseltrekker gaat er kompleet achter schuil, zodat het publiek eigenlijk allen maar naar een rijdende trekker met een kieper kijkt...ideaal is eigenlijk als er een wagen aan de hakselaar is gekoppeld.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!