Akkerbouwbedrijf Huijbregts uit Reusel ( Nederland ) aardappelen rooien met hun net afgeleverde splinternieuwe Dewulf Enduro . Dit is het eerste perceel dat hij oogst . Deze rooit 4 rijen en heeft een

Claas Axion 830

+1
XC 70
Akkerbouwbedrijf Huijbregts uit Reusel ( Nederland ) aardappelen rooien met hun net afgeleverde splinternieuwe Dewulf Enduro . Dit is het eerste perceel dat hij oogst . Deze rooit 4 rijen en heeft een bunker van 10 ton . De machine wordt aangedreven door een Scania motor . Er wordt gelost in een Claas Axion 830 met nieuwe hooglosser van Dezeure een Trans D25 , die op zijn beurt de aardappelen lost in de klaarstaande vrachtwagens en die gaan ermee naar de verwerkend industrie om er lekkere frietjes van te maken .De video is gemaakt in de late namiddag en de ochtend nadien met de opkomende zon .
zie ook video :

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 830 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!