1 van m'n collega's gistermorgen......hier gaat alles ook niet altijd vlekkeloos.... Foto is geplaatst door John k op 05-10-2022 om 11:30:08, met 8 reacties.

Jako Dumper

+3
John k
1 van m'n collega's gistermorgen......hier gaat alles ook niet altijd vlekkeloos...

Reacties

+2
MaxxuM4ever
Dat zie je bij jullie vaker dat de velg op de as blijft en alleen de band eraf. Hier gaat vaak de velg los en wordt de band machinaal gewisseld van de velg.
john deere 7810
@MaxxuM4ever

ik gok dat je daar iets meer tijd kwijt bent voor het dichts bijzijnde apparaat. deze heb je er ook nog wel een keer op hoor.
caseboy
@john deere 7810 hier hebben de meeste bandenboeren een bandenapparaat in de bus dus hoeven ze er niet eens voor op en neer te rijden als ze de goeie band meenemen
john deere 7810
@caseboy

die heb je hier ook wel, maar daar is een paar 100 km niks he.
+1
Jan mf6465
@MaxxuM4ever
Ik heb vorige week een depannage gehad en de monteur heeft het wiel ook niet afgenomen. Dat ging verbazingwekkend goed vond ik. Kwartiertje en het was in orde.
+1
MaxxuM4ever
@Jan mf6465 kipper moeren kunnen ook lekker vast en verroest zitten na een aantal jaar gebruik
+1
caseboy
@MaxxuM4ever het helpt ook niet mee dat ze vaak te vast worden gezet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Jako Dumper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!