Foto van een New Holland T 7.210.Klaar voor aflevering.Vorig jaar december verkocht en besteld. Afgelopen vrijdag werd de trekker pas bij ons afgeleverd.Snel klaar gemaakt en op naar de klant.

New Holland T 7.210

+3
nhmonteur
Foto van een New Holland T 7.210.
Klaar voor aflevering.
Vorig jaar december verkocht en besteld. Afgelopen vrijdag werd de trekker pas bij ons afgeleverd.
Snel klaar gemaakt en op naar de klant.

Reacties

john deere 7810
Auch. nog zo'n lange levertijd? of valt het mee?

lastig verhaal altijd, inruil blijft vaak lopen, maar voor wie zijn welke kosten enz...
arjanvw
@john deere 7810 hoorde van de week dat er op dit moment 5-6 mnd levertijd is bij NH.
john deere 7810
@arjanvw

nog gek zat, geldt dat voor alle modellen dan?
bij jd zit er nog wel verschil in.
de 7r zat bijvoorbeeld vorig jaar een 1 en 2 maand op. en de duitsers op hebben ook al op 8 weken gezeten
Jeroen 86
@john deere 7810 ik hoor hier bij ons in belgie wachttijden van meer dan 1 jaar voor een nieuwe JD. Loonwerker hier in de buurt had een R6215 in bestelling staan om zijn oude R6215 te vervangen. Kort na de bestelling loopt de autopowr versnellingsbak in de Soep. Klant wou hem niet meer maken omdat deze al 13 000 draaiuren had. Omdat ze nog te lang moeste wachten op de nieuwe en een jonge occassie JD op dat moment niet te vinden was heeft hij maar een occasdie fendt 826 gekocht
Johny power
@Jeroen 86 je kunt niet altijd 6 gooien🎲
arjanvw
@john deere 7810 Weet niet voor welke modellen dat allemaal is, dit ging over een T7. Het is idd wel veel geduld hebben als je een nieuwe wil bestellen, maakt volgens mij niet uit voor welk merk. Ook met de prijzen weten ze je wel te vinden..
+4
CaseCS130
@john deere 7810 is 8 weken niet hetzelfde als 2 maand? 🤣
john deere 7810
@CaseCS130

ja haha. iets met lezen? een 6r 8 weken. en een 7r een jaar + 8weken/2maand.
+1
CaseCS130
@john deere 7810 Oh, dat had ik er totaal niet uit opgemaakt, sorry.
2850Johndeere6R
@arjanvw Een New Holland erbij en de Arion 5?0 inruilen? Of zit ik mis met mijn gedachtegang?
arjanvw
@2850Johndeere6R alleen nog informeren. Heb van Claas een prijs , maar wordt duizelig van de bedragen. Misschien moet NH mij gaan verrassen maar anders blijven we toch maar gewoon doorrijden.
2850Johndeere6R
@arjanvw Ja de bedragen zullen wel aardig in de papieren lopen met de huidige markt. Maar is het zo erg dat de Arion eerdaags in de prak loopt of of meer een reden van regeren is vooruit zien? Is je Claas dealer Geertsema?
+1
arjanvw
@2850Johndeere6R Ik hoop en verwacht niet dat hij elk moment in de soep loopt. Het vertrouwen is bij deze trekker een beetje weg. We hadden er al vaker wat kleinere dingen mee, maar na de laatste operatie ga je nadenken. Inmiddels ruim 15000,- aan onkosten gehad buiten het normale onderhoud. De andere 2 zitten rond de 6000 uur en dan heb je straks ook niet alles tegelijk. We zitten nu bij Breider in Hellum.
zettelmeyer
@arjanvw hoeveel uur heeft de gene met zoveel trammelant dan?
arjanvw
@zettelmeyer 4400 uur.
+1
zettelmeyer
@arjanvw pff ja dan snap ik wel dat je er flauw van bent.... hoe oud is die?
Ik loop ook wel eens te schelden dat de nieuwe trekker vaak wat mankeert maar die heeft met 4500 uur nog geen eens een kwart van jou kosten aan storingen gehad (voor de azijnzijkers lasjes op de voorlader is nie zo duur).
De ouwe trekker dit jaar wel aardig wat op de kop gehad met revisie brandstof pomp. Maarja die heeft ook al ruim 12000 uur
+1
arjanvw
@zettelmeyer Hij is van 2013. De eerste van de nieuwe generatie. Met 12000 uur kan je er niks van zeggen. Jouw nieuwste valtra mag nog wel even blijven?
+1
zettelmeyer
@arjanvw ja die mag nog wel even blijven. Is ook nog maar krappe 6 jaar oud met 4500 uur... dus moet nog wel ff mee kunnen.
nhmonteur
@john deere 7810 nou wij vonden het erg lang duren.
Konden wel zien dat trekker een tijd stil gestaan heeft op de fabriek, waarschijnlijk door missende onderdelen.
Hebben vorig jaar december ook een T5 verkocht.
Die moet ook nog binnen komen. Hopelijk kunnen we die dit jaar nog afleveren.
john deere 7810
@nhmonteur

ja nou ben ik met je eens. waardeloos. en zeer lastig.
Schluterfan
In de verreikers is het ook een drama. Een dealer die ik ken verkocht vorig jaar in juni een nieuwe Manitou, nu pas in Oktober kunnen leveren...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!