Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 105 stalvoeren loopt weer super koeien doen er goed op. Hopen dit nog mooi tijdje vast te houden

Deutz-Fahr Agrotron 105

+3
sjonnies
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 105 stalvoeren loopt weer super koeien doen er goed op. Hopen dit nog mooi tijdje vast te houden

Reacties

Herbert
Het najaarsgras melkt idd super. We zitten al weer tegen de 4% eiwit aan😄
J asper
@Herbert 👌👌👌🤑 Vet en liters dan?
+1
Herbert
@J asper net geen 27 kg. vet 4.60, wel wat aan de lage kant voor mijn doen. Lactose ook, die is nooit hoog hier maar nu wel heel laag met 4.44.
J asper
@Herbert Dat zijn mooie gehaltes 👍🏻👍🏻 Lactose zegt me niet zoveel daar kijk ik nooit naar. Wij zitten op 4,59 en dat is het jaargemiddelde ook.

Is je vet alleen nu aan de lage kant of het hele jaar al? Hier zitten we het hele jaar al 0,15 onder het vet van vorig jaar. Ureum zitten we nu op 21, normaal en jaargemiddeld ruim onder de 20 maar we zijn de laatste tijd ook heel veel in eiwit gestegen van 3,30 naar 3,60 dus met eiwit afhalen zijn we nog wat rustig.
Herbert
@J asper nee jaarrond gemiddeld 4.80 ofzo. Vet zakt de laatste tijd iets zelfs terwijl ik nu meestal stijg. Verwacht dat het aan die nieuwe mais ligt. Sindsdien zakt het lactose ook.
J asper
@Herbert Wij zakken normaal altijd in vet rond deze tijd en stijgen altijd in eiwit. Voeren nog oude mais
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Herbert:
. We zitten al weer tegen de 4% eiwit aan

En hier ook nog tegen de 5 %vet
Herbert
@Fendt926Driver netjes, helemaal met robots, of heb je niet zoveel melkingen per dag
+1
Fendt926Driver
@Herbert klopt weinig liters goeie verdikking van de gehaltes.
4.54 lactose en 24 ureum
newholland6640
@Herbert

Ook hoog ureum of valt mee?
Herbert
@newholland6640 laatste paar tanken tussen de 15 en 18
newholland6640
@Herbert

Klasse. Strak werk!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 105 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!