Foto van een Claas Arion 550 met een SU-tech aan het uien laden op 22 sept 2022.De uienlader van SU-Tech is ontwikkeld om op een productvriendelijke wijze en met een hoge capaciteit uien te laden. De

Claas Arion 550

16.920 foto's van @oldtimergek

+4
oldtimergek
Foto van een Claas Arion 550 met een SU-tech aan het uien laden op 22 sept 2022.
De uienlader van SU-Tech is ontwikkeld om op een productvriendelijke wijze en met een hoge capaciteit uien te laden. De machine maakt het mogelijk de uien efficiënt en controleerbaar te rapen en te laden.

De smalle eerste spijlenband loopt zeer vlak en laadt door de kleine keerrol zeer scherp op.De tweede mat is breder en zorgt voor een optimaal zeefoppervlak. De speciale spijlen zorgen ervoor dat het terugrollen van de uien wordt voorkomen. De schudder is vanaf de trekker in intensiteit te verstellen. Dit geldt ook voor het bepalen van de hellingshoek en de snelheid van de egelband. Dit is met name praktisch bij onkruidplekken. Een negatieve impact op het product voorkomen we zoveel mogelijk met de beperkte valhoogte.

Reacties

+1
Wimariete
Mooie machine. Ik heb hem gisteren zien rijden in de buurt van Ter Apel.
+1
zettelmeyer
Deze heeft toch een doorval mat? Valt me altijd op hoe vies daar de percelen uien zijn in vergelijking met in de polder
+2
bartjuh
@zettelmeyer onkruiddruk is hier ook vele malen hoger als op de klei in de polders

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!