Een deel van het machine park is alweer gereed voor de winter. Foto is geplaatst door steven-akker op 10-10-2022 om 19:48:50, met 12 reacties.

Strautmann en claas

+3
steven-akker
Een deel van het machine park is alweer gereed voor de winter

Reacties

+4
JD 6110
Keurig 👌👏
+2
Rondeutz06
Dat is netjes onderhouden 👌
+2
Marcsteffens6265
@Rondeutz06 helemaal mee eens, k wou dat wij zo'n mooie schuur hadden om onze machines te stallen. Machines zien d'r overig ook keurig onderhouden uit.
+2
steven-akker
+2
steven-akker
WaterDeutzer
De pers staat weer in de rechterhoek denk ik?😅
+2
steven-akker
@WaterDeutzer ja dat klopt als een bus schoon en gesmeerd in de hoek,hij heeft dit jaar zijn best weer gedaan veel hooi geperst en eigenlijk niks noemswaardig stuk.
+2
steven-akker

(klik om te vergroten)

Kijk hij staat keurig schoon in de hoek
+1
steven-akker

(klik om te vergroten)

+1
WaterDeutzer
Dat gaat allemaal nog wel 50jaar mee op deze manier.👍🏻
+2
steven-akker
@WaterDeutzer als ie niet meer gebruikt wordt en niet alleen de pers alle machines direct even schoonmaken bepaalde machines komen in de olie en wat kapot is direct maken kun je het spul,het jaar erop zo weer pakken en gebruiken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!