Foto van een Valmet 2005Vrij unieke combinatie voor NL begrippen. Foto is geplaatst door RVM op 11-10-2022 om 14:09:33, met 5 reacties.

Valmet 2005

660 foto's van @RVM

+4
RVM
Foto van een Valmet 2005

Vrij unieke combinatie voor NL begrippen

Reacties

+2
roscho
Prachtige trekker, zo'n Valmet-Volvo. Het zal hem deze keer niet aan de kracht komen, die packer en kopeg/zaaimachine zal hij met gemak trekken. Vaak is bij oude trekkers het hefvermogen ontoereikend. Maar dat schijnt hier ook geen probleem te zijn.
+2
RVM
@roscho deze hebben extra hefcilinders, dat scheelt. De generatie hiervoor met Volvo motorkap, zou dit al moeilijk kunnen heffen achter
+1
Wimariete
@RVM Mijn zoon heeft de zelfde 2005. Wat een beul van een trekker. Die motor loopt ongekend mooi. Ik heb zelden een motor zo mooi horen lopen.
+1
RVM
@Wimariete TD60B 👌
roscho
Quote Reactie van @Wimariete:
Ik heb zelden een motor zo mooi horen lopen

Klopt, ik heb er ooit een proefrit op gemaakt. Was niet eens zo heel duur, maar liep helaas op 5 poten. Ik moest er echt goed voor luisteren om het te horen. Misschien iets kleins, rotte verstuiver of zoiets, maar ik durfde het toch niet aan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valmet 2005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!