Foto van een Mc-Cormick X8.680. Pottendijk Nieuw-Weerdinge.. Foto is geplaatst door Lucas Ensing op 14-10-2022 om 21:40:16, met 10 reacties.

Mc-Cormick X8.680

Lucas Ensing
Foto van een Mc-Cormick X8.680. Pottendijk Nieuw-Weerdinge.

Reacties

+2
JarnoDrenthe
Leuk , zie ik echt nooit zo'n combinatie
+1
Lucas Ensing
Mc-Cormick zie ik hier ook eigenlijk nooit, zal ook niet weten van wie hij is en of hier een dealer in de buurt zit. @oldtimergek Harrie kan ons hier denk ik wel meer info over geven.
+1
oldtimergek
@Lucas Ensing deze komen volgens mij van Barger oosterveld / Nw-Dordrecht. Cormick word volgens mij ook wel geleverd door MCV.
Hier werden ze afgelopen voorjaar gepoot.

(klik om te vergroten)

+1
JarnoDrenthe
@oldtimergek dacht ik wel , die pootcombinatie ken ik ook namelijk
+1
MASSEY-MOOI
@Lucas Ensing @oltimergek dat is de Firma Arling uit barger oosterveld, hebben meerder mccormicks en klassieke international tractoren
Lucas Ensing
@MASSEY-MOOI Mooi, weer wat geleerd 👍🏻
Lucas Ensing
@oldtimergek Oké, had al even op MCV site gekeken maar kon daar niks vinden.
+1
bikkertie
@Lucas Ensing Tijms mechanisatie geesbrug
caseboy
Mooie trekkers die X8, rijden er maar weinig van rond in nederland, zou me niks verbazen dat je ze allemaal op 1 hand kan tellen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick X8.680 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!