De jonge kerel op de foto deed op 25 september al voor de derde maal mee aan onze Retro Oogstdag. Al sinds de eerste editie was hij present met een andere John Deere trekker en een Kemper één rij. D

John Deere 4020

+18
MMaarten
De jonge kerel op de foto deed op 25 september al voor de derde maal mee aan onze Retro Oogstdag.
Al sinds de eerste editie was hij present met een andere John Deere trekker en een Kemper één rij. De volgende editie in 2018 was hij er terug van de partij.
Vorig jaar viel echter de hakselaar die hij had in panne. Zodoende ging hij op zoek naar een vervanger, hij droomde immers van een hakselaar van zijn favoriete merk, John Deere.
Tot enkele weken voor onze Retro Oogstdag op 25 september leek het niets te worden. Maar zowaar uit het niets kwam er op Facebook een John Deere hakselaar te koop ergens in Nederland. Ik tipte de jongeman in kwestie en daarmee was voor mij de kous af. Heel wat anderen tipten hem ook over de verkoop van de hakselaar. Tot enige tijd voor de oogstdag een berichtje: Ik heb de John Deere hakselaar gekocht!
Met man en macht zijn ze de machine beginnen inspecteren en bekijken. Waar nodig werden reparaties gedaan en op 25 september was het zover, de echte vuurdoop van de knappe John Deere FH6 2 rij hakselaar.
Zo fier als een gieter en zo blij als een kind in een spekkenwinkel heeft hij met zijn hakselaar gehakselt op de Retro Oogstdag.

Deelnemer blij, wij blij!

Reacties

+9
Jotke
Mooi spul en mooi bijhorend verhaal!👌🏻
+8
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Jotke:
mooi bijhorend verhaal!

Ja, de foto is al prachtig, maar de uitleg maakt hem nog veel mooier.🤩
+7
Wimariete
Prachtige foto met een prachtig verhaal.
+6
a3vandiejen
Schitterend allemaal.
+4
draaipiet
Mooi stel zo
+3
Towaberg
Zo een getrokken hakselaar vind ik prachtig 😍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!