Foto van een Steyr CVT 6185, blyer met een steyr! Trekker bevalt goed kwa transport, komende weken eens met de spitter uitproberen!

Steyr CVT 6185

+2
NHtvt135
Foto van een Steyr CVT 6185, blyer met een steyr! Trekker bevalt goed kwa transport, komende weken eens met de spitter uitproberen!

Reacties

+1
arjanvw
Deze er nieuw bij gekregen? Moet deze ook nog in de andere kleur? Is dit het broertje van de NH T7. 200?
+1
NHtvt135
@arjanvw klopt is er bijgekomen, voornaamste reden is dat de hefcapaciteit groter is, dit is voor de spitmachine een must. Dit was met de t6 krap aan. Zal zijn originele kleuren wel behouden, mocht er weer eens een nieuwe trekker komen dan zullen we het wel weer zien wat het wordt.
+1
PieterA
Ben wel benieuwd naar je spit combinatie. Dit is dan toch de kleinste longwheelbase? Mijn ervaring is dat de hefkracht wel een dingetje is bij zo'n spitzaaicombinatie.
NHtvt135

(klik om te vergroten)

PieterA
@NHtvt135 Ideaal👌. Hier kun jealtijd mee uit de voeten! Rijden jullie ook met GPS? Lijkt me nogal een dingetje als je zo veel trekkers hebt.

Schiet het graan zaaien al op?
+1
NHtvt135
@PieterA Deze trekker rijd met dgps, dit was al voorzien op den dezen. Nu de eerste blok er ver in. Redelijk wat boeren hebben wel al gezaaid, maar hier ging het aardappelen rooien voor. Het gaat wel prachtig, onderin nog vrij droog waar ik nu bezig ben.
NHtvt135
@PieterA heeft meer over nu, dat is fijner werken dan dat het net wel net niet gaat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr CVT 6185 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!