Resistente onkruidsoorten geven steeds meer boeren kopzorgen. Met de Top Cut Collect belooft Zürn de veldhygiëne vanuit de basis te verbeteren. We hebben deze machine getest.De test kan je hier leze

Onkruidjager – de Zürn Top Cut Collect

AgriTrader
Resistente onkruidsoorten geven steeds meer boeren kopzorgen. Met de Top Cut Collect belooft Zürn de veldhygiëne vanuit de basis te verbeteren. We hebben deze machine getest.

De test kan je hier lezen: agritrader.org/test-rapport/…

Reacties

+1
mike_v
En vervolgens gooien ze de zaden in de biogas, komen diezelfde zaden in de digestaat welke vervolgens verspreid wordt over nog meer percelen ... 😆
+1
casejxu
@mike_v opzich geen probleem zolang het geen oliehoudende zaden zijn zoals bij ridderzuring
+2
@casejxu de theorie is dat die zaden bij een tempratuur die hoog genoeg wordt, eigenlijk kapot/dood gaan. Allicht zijn er genoeg die in de praktijk hier ervaring mee hebben. Doormiddel van composteren etc. Weet niet precies wat de tempratuur bij mestvergisting/digistaat wordt, maar vgm ook hoog genoeg.

Allemaal theori, wat de praktijk doet zal zich vanzelf uitwijzen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen Geen en hebben de trefwoorden onkruid , gewasbescherming , gewasdiversificatie , onkruidbestrijding en Agri Trader Test Jaarboek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!