Foto van een Onbekend meerdere (diverse merken)Trekkers in alle maten en soorten, merken en types waren te vinden op het indrukwekkende boerenprotest in Stroe!22-06-2022, Stroe.

Onbekend meerdere (diverse merken)

Jotke
Foto van een Onbekend meerdere (diverse merken)

Trekkers in alle maten en soorten, merken en types waren te vinden op het indrukwekkende boerenprotest in Stroe!

22-06-2022, Stroe.

Reacties

+1
Grasbaal
Ja, was een indrukwekkende dag, ik kwam helaas pas laat op het terrein maar heb alle trekkers toch bijna wel gezien..

(klik om te vergroten)

Jotke
@Grasbaal

Ja indrukwekkend was het zeker!

Heb alle trekkers op het veld daar bij het podium en achter de stallen van de heer de Brouwer gezien maar aan de sporen en een aantal eenzame trekkers op weilanden tot kilometers verder en de verslaggeving van vrijwilligers en boeren in de omtrek te zien waren er nog vele meer dan het al indrukwekkende aantal dat we daar zagen!

Heb ze ook van boven gezien vanaf een bulkwagen achter op het terrein. Heb daar ook een selfie gemaakt die sindsdien men Facebook profiel siert. Dan waren er ook nog honderden die op de snelweg zijn blijven steken en Stroe niet eens gehaald hebben dankzij politie blokkades.

Zag toestraks op de pagina van het trefwoord "boerenprotest 22 juni 2022" ook nog foto's van bij andere boeren in de omgeving. Jammer eigenlijk dat dat door de media niet meer in beeld is gebracht dan is gebeurd!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend meerdere (diverse merken) en hebben de trefwoorden john deere , fendt , mccormick , johndeere , deutz fahr , stroe , deutz-fahr , boerenprotest , boerenprotesten , boerenprotest 22 juni 2022 en boerenprotest 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!