Foto van een Massey Ferguson 6465 Dynashift gister het sloot vuil wat het waterschap er uit maait even allemaal op een hoop geschoven, eerder deden we dat met de schovel en deze rubber schuif maar nu

Massey Ferguson 6465 Dynashift

+6
Marcsteffens6265
Foto van een Massey Ferguson 6465 Dynashift gister het sloot vuil wat het waterschap er uit maait even allemaal op een hoop geschoven, eerder deden we dat met de schovel en deze rubber schuif maar nu met fronthef gaaf het veel mooier en sneller.

Reacties

+3
Marcsteffens6265
.

(klik om te vergroten)

Loopt 1 lossing bij ons door het land in gaat aan het eind van dit perceel weer over dwars er bij langs, totaal wel zo'n 900 meter. Schuif eerst alles hopen ong. 100 meter per hoop en dan schuif ik het naar de plek toe waar het kan verteren en dan eens in de 5 jaar strooien we het over het maisland.
+1
JD 6110
Waarom dan niet met de kieper er naast rijden ?
Marcsteffens6265
@JD 6110 de bodem moet nog dan rijden we er altijd met een kieper bij, zijkanten maaien ze weer anders met een maaibalk en een hark om het op de kant te gooien.
Marcsteffens6265
@Marcsteffens6265 met zo'n combinatie maaien ze de zijkanten, daarna komt er een kraan met maaikorf en maait de bodem er uit.
Marcsteffens6265

(klik om te vergroten)

JD 6110
@Marcsteffens6265 ik zit momenteel ook op zo'n ding. Wij rapen het maaisel op. Zowel zeikant als onderuit.

(klik om te vergroten)

rickboer blija
@JD 6110 heb je de messen er ook in zitten?
JD 6110
@rickboer blija nee dat is er allemaal uit.😜
+1
Marcsteffens6265
@JD 6110 aha, hier kwam het toevallig zo uit, waterschap heeft het spul hier 2 x per jaar zo'n 3 weken staan en gras was nu nog redelijk kort dus mocht hij het van ons wel gladmaken, kraan is altijd wat later dan degene die de zijkanten maait en dan is het spul al weer te droog om te verschuiven.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6465 Dynashift ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!