De oude meuk moet het weer gaan oplossen… 😅😅😅 Onze Fendt 828 met 18200  uren op de teller was in panne gevallen met een defecte turbo. Er hing nog een 3-Asser achter. Hij stond op een grote

International 1455 XL

+11
Gavrie Willemsen
De oude meuk moet het weer gaan oplossen… 😅😅😅 Onze Fendt 828 met 18200 uren op de teller was in panne gevallen met een defecte turbo. Er hing nog een 3-Asser achter. Hij stond op een grote klus waar ze met zand aan het ophogen waren waar een paar jaar geleden de oude Opel-fabriek is gesloopt. Die defecte Fendt hebben we dan opgehaald met de dieplader en de bijrijder kon dan de 3-Asser aan de Inter hangen en zo naar huis komen. Eenmaal thuis hebben we de voorwielen gewisseld. Is blijkbaar ineens dat euvel van dat doordraaiend stuur ook ineens verholpen. Dit na een tip van een mede TF”er op 1 van mijn vorige posts.
+3
Jan mf6465
@Gavrie Willemsen
Ik had onlangs een voorband kapot gereden. Toen ze tijdelijk een andere band hadden opgelegd wat iets meer slijtage had moest ik ook constant aan het stuur blijven draaien. Ik vond het ook vreemd dat dit zoveel invloed kon hebben. Toen de gerepareerde band er terug op lag was het probleem volledig opgelost. We zijn nooit te oud om iets bij te leren.

Reacties

+5
schluterman
Mooi dat die oude international het inderdaad weer op moet gaan lossen Gavrie
+7
case 745 xl
Die oude trouwe inter sleept je er elke keer weer door
+4
Gavrie Willemsen
@case 745 xl gelijk een trouwe hond (die wij niet hebben, alleen een kat ) , daar kun je altijd op rekenen en laat je nooit in de steek….
+7
MaxxuM4ever
18200 uur al weer op de 828, die is vaak de Dam af dan zeker. Dan mag een turbo ook wel eens wat minder worden, alleen jammer dat hij zich niet even een paar dagen van te voren meldt zodat je op tijd een andere kon regelen.
+2
Jotke
Blijven prachtige trekkers!👌🏻
+4
MaxxuM4ever
Ach, zolang deze maar heel blijft:
+2
Gavrie Willemsen
@MaxxuM4ever ik kreeg via via dit filmpje in een Duits whatsapp groepje ook asn deze week. Sommigen denken dat die kar aangedreven is maar die aftakas is gewoon voor de oliepomp aan te drijven…😅
+1
MaxxuM4ever
@Gavrie Willemsen ik kwam hem
Een tijd terug al een keer tegen op Twitter, keurig hoe die chauffeur hem omhoog wurmt zonder vast te slippen. En lekker dat gegrom zo op koppel eruit rijden, dat gaat met deze vario dan weer mooier dan met de 824 indertijd denk ik om dat dan na 4 keer de powershift op is.
+1
2850Johndeere6R
Bij het zien van deze foto dacht ik deze kan niet van @Gavrie Willemsen zijn aangezien die meestal voor de dieplader staat. Maar mooi dat hij weer voor je klaar staat en de Fendt tijdelijk vervangen kan.
+1
toonvanbergen361
Machtige tractor!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!