Tijdens de Retro Oogstdag waren er heel wat TF leden aanwezig. Niet alleen onder de bezoekers, maar ook onder de deelnemers. Uiteraard ook enkele onder de organisators, zoals ikzelf, maar ook lid [@Sc

Schlüter Compact 950 TV

+13
MMaarten
Tijdens de Retro Oogstdag waren er heel wat TF leden aanwezig. Niet alleen onder de bezoekers, maar ook onder de deelnemers.
Uiteraard ook enkele onder de organisators, zoals ikzelf, maar ook lid @Schluterfan.
Samen met hem ben ik meer dan een week ter plaatse geweest om alles op te bouwen en klaar te zeggen voor de hoogdag op 25 september 2022.
Een week hebben we samen gewerkt en op de dag zelf kreeg hij de taak om de demonstraties op het terrein wat in de gaten te houden en daar bovenop nog eens deelnemer met zijn Schlüter Compact 950 TV.
Schluterfan mag dan zeker en vast eens in de kijker zijn met zijn knappe combinatie.
Onze vriendschap gaat al terug tot 2004, waarbij wij elkaar voor de eerste maal zagen, door de gezamenlijke interesse in de landbouwmachines.
Ergens in de zomer van 2004 stuurde hij mij dat zijn ouders de aardappelen gingen rooien en of ik eens geen kijkje kwam nemen. Ik sprong op mijn fiets en reed naar een veld in Aalter. Laat dit nu net niet het veld zijn waar wij de Retro Oogstdag hebben gehouden. 18 jaar na de start van onze vriendschap stonden we daar nu terug, nu wel zoveel jaar laten en zoveel ouder, maar onze vriendschap is blijven bestaan!

Reacties

+3
wim-same
@MMaarten Prachtig toch zo'n langdurige vriendschap via tractorfan. zulke oogst dagen zijn sowieso heel mooi. Zo'n zelfde Schuitemaker silage wagen hebben wij ook voor de haksel hobby feesten.
+2
Schluterfan
@wim-same

Wij kenden elkaar al van voor Tractorfan. Toen der tijd was MSN ons contactmiddel 😉
SJB533
@Schluterfan
foto's tonen via FP?
MMaarten
@SJB533 Op Farmphoto zaten we inderdaad ook 😀
SJB533
@MMaarten
Van Simon weet ik het idd. 😉
+2
a3vandiejen
Prachtig Maarten, en na alle arbeid die jullie gehad hebben een prachtige dag om op terug te kijken .
+2
toonvanbergen361
Zeer mooi resultaat!
+3
Schluterfan
Met op de achtergrond trouwens @Zoete @noordhof en @Diederik1987

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!