Aan het ploegen en groenbemester zaaien met een witte trekker 😝 Eerst is betacal gespoten en vervolgens 1 werkgang ploegen en inzaaien met o.a. Phacelia. Met de gedachte om in het najaar niet meer

Massey Ferguson 6480

+2
Johndeeretje
Aan het ploegen en groenbemester zaaien met een witte trekker 😝 Eerst is betacal gespoten en vervolgens 1 werkgang ploegen en inzaaien met o.a. Phacelia. Met de gedachte om in het najaar niet meer op nattere grond te rijden. Vervolgens in het voorjaar hier aardappelen in poten.

Reacties

mf 6150
Dit vraagt uitleg?🤔
Johndeeretje
@mf 6150 Zo is het misschien iets duidelijker.
2850Johndeere6R
@mf 6150 Ik denk dat hij dit zo over de ploegschorsen heen zaait. Ik vraag me af of daar in het voorjaar weer knap over te rijden valt
Johndeeretje
@2850Johndeere6R Met een snedemixer er op inwerken. Waarom zou er niet in het voorjaar op gereden kunnen worden volgens jou ?
2850Johndeere6R
@Johndeeretje Over die ploegschorsen bedoel ik hoor over het comfort zeg maar. over het gewas kun je wel rijden
O N
@Johndeeretje Zijn er nog andere aanzichten van deze combinatie ? 😁
Johndeeretje
@O N Tank is op een frame gemaakt op vaste gedeelte ploeg. Daar pijpen aan welke verstrooien vóór de snedemixer. Heb zo geen foto achterkant.
O N
@Johndeeretje Oke bedankt voor de uitleg , mooi bedacht wel !
Ploegen jullie dan terug in het voorjaar ?
Johndeeretje
@O N Nee, dit is de hoofdgrondbewerking. Van het voorjaar gaat hier zo de frees in.
O N
@Johndeeretje Okee omdat je sprak over aardappelen , hier willen ze die er in zo proper mogelijke grond in dus meestal word er eerst geploegd vandaar .

Maar mooi systeem zo voor groenbemesters !
+1
StevenBomers
Zag de combinatie vant zomer nog rijden. Mooi bedacht zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6480 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!