De vervoerder van Snooy voor de Retro Oogstdag! Wanneer er vervoer werd gezocht voor de Snoopy (International 3788) trekker van Asse naar Aalter, kwam men bij Steven Van Stichel uit. Met een ferme die

MB Trac 1500

+9
MMaarten
De vervoerder van Snooy voor de Retro Oogstdag! Wanneer er vervoer werd gezocht voor de Snoopy (International 3788) trekker van Asse naar Aalter, kwam men bij Steven Van Stichel uit. Met een ferme dieplader en de MB-Trac 1500 werd Snoopy in stijl naar Aalter gevoerd.
Meteen in Aalter geariveerd werd de dieplader afgepikt en mocht de MB Trac zich naar de cultivator begeven om zich later de dag uit te leven op het gehakselde maisveld. Zo kwam het aantal MB's op de Retro Oogstdag 2022 op drie stuks te staan, twee MB Trac 1500 en één MB trac 800.

Reacties

+3
Towaberg
Wat een goede organisatie 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MB Trac 1500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!