Foto van een Lanz Bulldog MeerdereDeze foto is van een jaar geleden op het 100 jarig bestaan van Lanz bulldog in Siebengewald.een paar enthousiaste liefhebbers wilden dit jubileum niet geruisloos voor

Lanz Bulldog Meerdere

+7
Mario-fransen
Foto van een Lanz Bulldog Meerdere
Deze foto is van een jaar geleden op het 100 jarig bestaan van Lanz bulldog in Siebengewald.een paar enthousiaste liefhebbers wilden dit jubileum niet geruisloos voorbij laten gaan ivm de Corona. En regelde in een paar weken een kleine mooie show, er werd veel gebeld en berichten verstuurd. Ze wilden graag 100 Lanz bulldog verzamelen, echter andere gloeikoppen waren ook welkom. De droom werd werkelijkheid en ze regelde in enkele weken de show en meer dan 100 Lanz Bulldogs! Op verzoek en om hun te helpen hebben we hier ook de wagen weer geladen en zijn met 5 Bulldogs er naar toe vertrokken. Onder het motto elke bulldog telt om de 100 vol te maken! Daar aan gekomen de JD losgekoppeld en op de parking gezet ( alleen gloeikoppen op de show).
Een zeer mooie zeldzame lange eilbulldog van een Duitse liefhebber voor de wagen gekoppeld, om het totaal plaatje compleet te maken.

Reacties

+3
Albert Peters
Heel erg mooie actie
+3
a3vandiejen
Heel mooi dat dit dan kan, prachtige foto ook.
+4
Mario-fransen
@a3vandiejen dankje, het ziet er altijd zo makkelijk uit om iets te organiseren. Maar echter komt er zoveel bij kijken. De complimenten voor de mannen die dit geregeld hebben, ik geloof dat het in 3/4 weken gebeurde. Vergunningen Corona regels ect, en dan nog meer dan 100 Lanz Bulldogs bij elkaar krijgen vanuit Duitsland België en Nederland,klinkt makkelijk maar in oktober met de vroege avonden moet je het ook maar willen en kunnen.
+2
a3vandiejen
@Mario-fransen Mee eens, heb ongelooflijk veel respect naar deze mensen toe. Net wat je zegt, je moet er maar aan beginnen en kost veel vrije tijd.
+1
wilbertkw
@a3vandiejen klopt maar als het dan lukt is dat ook een kick😉 maar je moet het wel doen en ook mensen om je heen hebben die hetzelfde willen en er hun vrije tijd in willen stoppen. Het is altijd makkelijk om te zeggen laat een ander dat maar doen. Maar dat hoef ik jou niet uit te leggen gezien jij gisteren nog in België was🙂
a3vandiejen
@wilbertkw Klopt hoor Wilbert, maar moet eerlijk zijn, ik ben twee keer gevraagd door organisaties om mee te doen in het bestuur .
Heb gezegd dat ze terug moeten komen als ik met pensioen ben.
1 of 2 dagen helpen vind ik nu niet erg. Maar bestuur is wat anders. Heb 5 jaar bij de ijsclub gezeten en gaat veel tijd in zitten.
+4
Fendt_favorit
Prachtig span, en geweldig als het eenmaal lukt. Hobby doe je met elkaar!
Mario-fransen
@Fendt_favorit klopt en dit werd natuurlijk wel met veel enthousiasme ontvangen, iedereen had tot vorig jaar oktober bijna 2 jaar in een Corona winterslaap gezeten. Net als koeien weer de eerste keer naar buiten de weide in!😉
Fendt_favorit
@Mario-fransen haha inderdaad! Dat gevoel had ik ook een beetje bij Panningen dit jaar.
+1
Mario-fransen
@Fendt_favorit ja voor veel was dat daar ook het geval. Natuurlijk veel kleinere en ook mooie shows geweest al het afgelopen jaar. Wij waren ook naar het gloeikoppen weekend geweest met trekkers in wortel. Maar naar Panningen is toch net iets meer bijzonder toch een beetje het walhalla voor oldtimers qua grote en verschillende merken leeftijd en interesses.
Fendt_favorit
@Mario-fransen precies dat!
+1
wilbertkw
Mooie foto dat is ook het mooie van zo'n evenement dat je mooie combinaties op de foto kunt krijgen die je normaal niet samen ziet
+2
Mario-fransen
@wilbertkw klopt helemaal, want de lange eilbulldog is wel een droom. Maar verder als een droom zal het wel niet komen. 2ton tot 250000€ zitten die in een prijs klasse dat het wel bij deze momenten blijft.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Lanz Bulldog ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!