2 planters bijhouden met de 6 schaar is soms net even te gek, daarom ook nog deze combi staanOok de wat nattere hoekjes doen we vaak met deze combi

John Deere 6215R

Boerlars6200
2 planters bijhouden met de 6 schaar is soms net even te gek, daarom ook nog deze combi staan

Ook de wat nattere hoekjes doen we vaak met deze combi
+1
PieterA
@Boerlars6200 Rijden jullie vaak met de 2 planters op 1 perceel? Soms loopt het planten lekker en dan loopt de grondbewerking ineens te langzaam.
+2
Boerlars6200
@PieterA nee nooit eigenlijk, deze ploegcombi rijd vaak bij de Claas en de challenger bij de john deere

Klopt hoor maar het ploegen houden ze toch slecht bij met het planten😁

Reacties

MaxxuM4ever
Planten op 2.25 bedden bevalt wel? Ik heb ze hier op de klei nog niet gezien. Ik dacht dat er in de flevo wat op 2.25 wordt geplant toch @inter fan, of toch alles nog op 1.80 ?
+1
PieterA
@MaxxuM4ever In Noord-Holland boven Alkmaar ook
casejxu
@PieterA die rijd hier in de schermer ook rond. Machtig apparaat. Zeker de rooier op rupsen💪💪 bedrijf haalt wel elke zomer de krant met hun afdeling transport 😅😅
+1
inter fan
@MaxxuM4ever In Flevoland is 1 stuk geprobeerd geloof ik. De 2.25 doet nu 40 Ha in Noord Holland als ik het goed heb. Probleem was voornamelijk dat dan in een keer het hele machine park om moest. En dat het best zwaar word. De 6R155 tilde de planter niet zonder extra externe hef cilinder.

Als het eenmaal loopt wel enorme capaciteit.

Denk dat er nu 7/8 op 2.25 rijden?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6215R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!