Foto van een New Holland T 6.180 DC tijdens de tractorwijding in oudenburg (BE).. Foto is geplaatst door brecht-b op 23-10-2022 om 22:04:45, met 6 reacties.

New Holland T 6.180

14 foto's van @brecht-b

+2
brecht-b
Foto van een New Holland T 6.180 DC tijdens de tractorwijding in oudenburg (BE).

Reacties

+1
steyrlanzboy
Mooi
brecht-b
jd3140jb
Voor mij persoonlijk mooier in deze Fiat-kleurstelling dan in Ford-blauw. Maar dat blijft natuurlijk persoonlijke smaak, is voor iedereen anders. Je ziet ze niet vaak zo, dus ik vermoed dat je moet bijbetalen bij aankoop nieuwe trekker als je deze kleur wil?
brecht-b
@jd3140jbDe meerprijs voor het herspuiten viel nog mee. Maar het is het resultaat die het doet natuurlijk. Deze tractor is in de plaats gekomen van een NH M115 en omdat we thuis nogal Fiat-getint zijn hebben we hem gevraagt in deze uitvoering🤩
+1
NHtvt135
Prachtige trekker!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6.180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!