Foto van een Chamberlain DiversenDe voorloper van de John Deere's.Vanop een forum uit Australie.. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 24-10-2022 om 09:16:03, met 7 reacties.

Chamberlain Diversen

+1
Foto van een Chamberlain Diversen
De voorloper van de John Deere's.
Vanop een forum uit Australie.

Reacties

+1
steyrlanzboy
Mooi
+2
ljdekker
John Deere heeft Chamberlain toen overgenomen
+1
Mario-fransen
Mooie bijzondere trekker in goede staat, je ziet ze bijna nooit.
Die er langs staat is misschien nog wel meer bijzonder de Lanz HR 4 (tropenbulldog) maar 180 stuks van gebouwd in 1928.
+1
@Mario-fransen Als je die foto's ziet wat in die schuur stond, valt je mond open, om dan nog maar te zwijgen over het kerkhofs van tractoren buiten ...
+1
Mario-fransen
@StijnTheDeereDriver ja zag al van alles op de achtergrond, en nog een JD knik aan de linker zijde. Zag de Lanz staan en zag welk type het was. Heb wel eens foto’s gezien, dat de fotograaf dacht wat een “bijzonder en uniek trekkertje” En dan zijn er bv 650000 gemaakt in 10 jaar tijd, en staat er zoiets langs. In dit geval staat hier bijzonder spul voor iedere liefhebber denk ik.
+1
DANOONTJE POWERR
Oh, nooit geweten.
Mooi stukje geschiedenis!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Chamberlain Diversen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!