Foto van een John Deere 6R 250 maar die staat er nog niet bij. Loonwerker zou mest komen rijden, maar die rijd geen John Deere. Dus ik was wat verwonderd toen deze combinatie op de dam stond. Maar ze

Demo tour

169 foto's van @wotan2

+2
wotan2
Foto van een John Deere 6R 250 maar die staat er nog niet bij. Loonwerker zou mest komen rijden, maar die rijd geen John Deere. Dus ik was wat verwonderd toen deze combinatie op de dam stond. Maar ze hadden dit spul op proef. De tank is van het merk Kumm-Technik, ik had hier nog nooit van gehoord.

Reacties

Baltus_steyr
Beste tank en trekker!! Ook wel een mooie bemester, legt het mest mooi netjes op de grond!
Heeft het nog veel nut om nu nog te gaan bemesten?
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Baltus_steyr:
mooie bemester

Lijkt een bomech bemester (uut albergen)
+1
wotan2
@Baltus_steyr Tja nut? Het folie bassin is volgens de franse normen groot genoeg. Maar vorig jaar had ik hem niet helemaal leeg rond deze tijd, en begin februari moest ik alweer laten rijden want toen stond hij tot de rand toe vol.
Dus dit jaar maar echt leeg maken, we gaan nog tarwe zaaien dus op dat perceel maar uitgereden.
Ik heb niet heel nauwkeurig gekeken naar de bemester, maar achter bij de bumper zaten er Vogelsang stickers op, dus daar was ik eigenlijk vanuit gegaan.
Quintto
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van John Deere 6R 230 naar John Deere 6R 250
a3vandiejen
Ik stel net als @Quintto voor deze foto te verplaatsen naar John Deere 6R 250
+1
wotan2
+1
@a3vandiejen en @Quintto, hij is verplaatst!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6R 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!