Dubbelen verlichting op de holaras veegmachine gemaakt, aangezien deze bedoeld is voor in de fronthef maar in de praktijk bij ons vaak in de achterhef hangt kun je door middel van een 7de pool Schakel

Dubbelen verlichting gemonteerd

+2
emiel-robbertsen
Dubbelen verlichting op de holaras veegmachine gemaakt, aangezien deze bedoeld is voor in de fronthef maar in de praktijk bij ons vaak in de achterhef hangt kun je door middel van een 7de pool Schakeling (mistlicht aansluiting) schakelen tussen de koplampen en de achterlichten.

Reacties

+3
emiel-robbertsen
.

(klik om te vergroten)

Hier zie je de Schakeling in de kast
1046
Wat voor borsteldiameter???
emiel-robbertsen
@1046 60 cm als ik het goed heb.
+1
huub
Hoe werkt dat dan?
+1
emiel-robbertsen
@huub zijn 2 interface relais, als deze niet bekrachtigt worden gaat de spanning dus gewoon naar de koplampen. Als je de relais bekrachtigt worden de 6 draden dus geschakeld en gaat de voeding naar de achterlichten. Heel simpel gezegt. Is zo gemaakt omdat wij op alle trekkers achterop in de stekkerdoos de 7de pool (mistlicht aansluiting) kunnen schakelen. Dit gebruiken we normaal voor werklampen of dergelijk op een kar.
+2
jonathan12
Handige rommelaar

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holaras Veegmachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!