Nu de zwemvijver bijna afgewerkt is  deze week aan het grondwerk er rond begonnen. Grond verzetten doen we met onze deutz.

Deutz-Fahr Agrocompact 70F3

+3
New Kobelco
Nu de zwemvijver bijna afgewerkt is deze week aan het grondwerk er rond begonnen. Grond verzetten doen we met onze deutz.
Niels_D
@New Kobelco Handzame combinatie, hoeveel tons kipper is dat?
+2
New Kobelco
@Niels_D
Geen idee hoeveel ton die is, er staat sinds kort een geremde as onder. Want zo op de baan was toch altijd een beetje riskant. Ik ben ook papieren aan het proberen “in orde” te brengen en dat gaat ook goed komen.

Reacties

+5
New Kobelco
Er staan 95 foto’s op de site van deutz-fahr agrocompact 70f3. Ik heb ze zojuist snel allemaal even bekeken, blijkbaar zijn ze alle 95 van onze tractor. 😅😅
+1
Svendt28
@New Kobelco Ik vind dit wel een knappe en leuke combinatie. 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrocompact 70F3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!