Even een paar dagen niet werken en even niet thuis zijn, gewoon een paar dagen weg naar de Bauma in München met een goede kameraad.. Het is hier groot, groter, grootst…..

Liebherr diversen

+8
Gavrie Willemsen
Even een paar dagen niet werken en even niet thuis zijn, gewoon een paar dagen weg naar de Bauma in München met een goede kameraad.. Het is hier groot, groter, grootst…..

Reacties

+4
XC 70
Je volgende nieuwe kraan op de foto 😉
+4
caseboy
@XC 70 dan krijgt de 1455 het nog heel zwaar voor de dieplader
+2
a3vandiejen
Heerlijk zo een paar dagen, wat een kraan op de achtergrond. Mooi.
+1
Jotke
Mooi hoor! Daar kun je je wel een paar dagen vermaken ja!

Ik ben laatste 2 edities naar de Agritechnica geweest met men broer. Ook beide 2 dagen. Alleen de 2e keer 2 overnachtingen meer anders wordt het heel krap kwa tijd om goed rond te kunnen kijken als je sochtends nog heen moet en volgende dag savonds terug na de beurs.
+3
WaterDeutzer
Ben 'r dinsdag 1 dag geweest. 01.30u vertrokken volgende dag 04.00u weer thuis. beetje gekkenwerk, maar een nieuwe klant uit Oekraïne wilde me daar graag ontmoeten. Dan ga je! Verder met 'oogkleppen op' gericht nog veel gezien. Maar in 1 week zou ik nog niet alles opgenomen hebben wat mij interesseert.
Jotke
@WaterDeutzer

Ja 1 dag sochtends heen en savonds terug is bij zo'n grote beurs op eveneens grote afstand gekkenwerk, dat is met 2 dagen al. Om die reden hebben mijn broer en ik er de 2e keer Agritechnica voor gekozen om een dag van te voren naar Hannover te rijden en pas 1 dag na de 2e beursdag na nog een toeristisch uitstapje huiswaarts te rijden. Dat is veel relaxter en je hebt meer tijd om de dingen die je wil zien te zien, hierdoor konden wij toen ook de befaamde beurs afsluiting van John Deere zien/meemaken.
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Jotke:
naar Hannover te rijden

Hannover is naast de deur.😅
Jotke
@WaterDeutzer

4 uur minimaal enkele reis voor ons. Dus voor ons niet naast de deur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr diversen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!