De eigenaresse van deze trekker vertelde me dat de aftakas altijd draaid van deze trekker. Dus ik vroeg haar of er geen hendel aan de zijkant zat waarmee je hem in en uit kon schakelen ( maar die deed

Ford Onbekend

+7
John k
De eigenaresse van deze trekker vertelde me dat de aftakas altijd draaid van deze trekker. Dus ik vroeg haar of er geen hendel aan de zijkant zat waarmee je hem in en uit kon schakelen ( maar die deed het niet volgend haar)
Dus ik iets met de hand aan de stomp gedraaid en jawel, hij schakelt met de hendel uit 😄

Iedereen weer blij ( ze heeft dat ding al drie jaar en deed al die tijd te trekker uit als ze het maaiertje aankoppelde

Reacties

+4
a3vandiejen
Mooi dat je met weinig kan helpen.
+5
stijn-de-bock
Ik heb ook zo'n ford,op batterijen

(klik om te vergroten)

Wel zonder aftakas
+2
John k
@stijn-de-bock en, doet die het ook nog?
+5
stijn-de-bock
@John k yup,rijdt voorwaarts achterwaarts, stuurt links en rechts en de bak kan op en neer en als die bijna boven is kiept die uit. Made in Japan uit de jaren 60 in perfecte staat. Heb ik nog maar een paar weken in mijn verzamelingetje.
+2
John k
@stijn-de-bock waar vindt je het telkens.....
+2
stijn-de-bock
@John k overal en nergens 😅,gewoon iedere dag een beetje rondneuzen op internet,

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!