Foto van een Claas ChallengerMintgroen of vaal wit edition 🙄. Foto is geplaatst door RVM op 30-10-2022 om 07:49:12, met 15 reacties.

Claas Challenger

+2
RVM
Foto van een Claas Challenger

Mintgroen of vaal wit edition 🙄
+2
2850Johndeere6R
@RVM Ik gok werkpak edition 😉

Reacties

+2
MaxxuM4ever
De bovenkant van de uitlaat mist ook, zal al heel wat uren gemaakt hebben of heel veel buiten gestaan. Foto in Nederland gemaakt?
+8
JD3010
@MaxxuM4ever Deze heeft een snelle uitlaat erop, dat had m'n brommer vroeger ook. 👍
Wimariete
@MaxxuM4ever Ik gok dat deze foto in de Achterhoek is gemaakt bij loonbedrijf Eeldering in Zelhem.
+1
SJB533
@Wimariete
Ik gok op Noord-Brabant.
+1
joozt
@Wimariete Die hebben er een schuifblad voor toch?
Wimariete
@joozt Is goed mogelijk. Zo goed ken ik die niet.
+1
maikwolsink
@Wimariete die heeft er een schuifblad voor, en een gedragen cultivator
+5
RVM
Ik gok op Lancashire
+1
husky
Met zo,n ding heb ik ook nog de nodige uurtjes gewerkt, t was wel een leuk ding maar de brandstof liep er ook in het lange doorheen...
+1
MaxxuM4ever
@husky dan gebeurde er ook heel wat zeker? Deze zijn een 300 pk toch?
+1
husky
@MaxxuM4ever volgens mij hadden we destijds (1998) niet zo,n zware een 35 of een 45 dacht ik, we hadden er een farmax spitmachine met zaaimachine achter hangen, met 2 man dag en nacht wintertarwe in de betuwe erin spitten, het was toen zo nat dat het met een gewone trekker niet ging, zelfs met de rups zaten we bijna vast en heb ik nog een perceel overgeslagen..
+1
MaxxuM4ever
@husky herinneringen en ervaringen voor het leven. In 1998 zijn er wel veel grenzen verkend en verlegd overal, hier ook. Nog foto’s uit die tijd?
+1
husky
@MaxxuM4ever nee helaas geen foto's, wellicht dat het loonbedijf waar ik werkte er nog wat heeft, indertijd waren de camera's er niet zo. .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Challenger ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!