De Retro Oogstdag 2022 telde een 71-tal deelnemers. Als je alles tesamen telt waren er maar liefst 136 oldtimer machines die in werking te zien waren! Wat toch wel ongezien is en een klein huzaren stu

Ford 8700

+7
MMaarten
De Retro Oogstdag 2022 telde een 71-tal deelnemers. Als je alles tesamen telt waren er maar liefst 136 oldtimer machines die in werking te zien waren! Wat toch wel ongezien is en een klein huzaren stukje was om alles naar Aalter (B) te krijgen.
We houden het mais hakselen centraal op ons evenement, maar evengoed het voederbieten rooien en het dorsen van mais kreeg een prominente plaats op ons evenement.
Daarnaast zijn we al van bij de start van ons evenement in 2016 bezig om de grondbewerkingen ook te laten demonstreren. Er waren een 9 tal oldtimer ploegers aan het werk om hun kunnen te tonen op een demoveld. Wie de grotere youngtimers aan het werk wilde zien kwam zeker aan zijn trekker. We hebben getracht om enkele iconische en minder gekende tractoren naar Aalter te laten komen. Onder andere deze Ford 8700 mocht met een schijveneg aan het werk. Aan het stuur zit landbouwer en schepen in Aalter Kris Ally.

Reacties

+3
Svendt28
Prachtig zo in 2wd uitvoering! 😍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!