Een knap rijtje hakselaars die te zien waren op de Retro Oogstdag 2022 te Aalter (B). De hakselaars stonden even stil, waarschijnlijk gingen de chauffeurs even kijken naar de andere demonstraties die

Mengele Meerdere

+7
MMaarten
Een knap rijtje hakselaars die te zien waren op de Retro Oogstdag 2022 te Aalter (B). De hakselaars stonden even stil, waarschijnlijk gingen de chauffeurs even kijken naar de andere demonstraties die te zien waren tijdens de Retro Oogstdag. 16 hakselcombinaties waren te zien voor het grote publiek van 2500 mensen.
Vooraan zien we een Mengele SF 3000 met in zijn kielzog een Deutz D6206 die een Mengele MB 220 in de hef mocht dragen. Vervolgens zien de de vreemde eend in de bijt, een New Holland 1880. Het rijtje eindigt met een Mengele SF 4000.
Mengele was met vier hakselaars het beste vertegenwoordigd op de Retro Oogstdag!

Reacties

+2
a3vandiejen
Heel mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mengele ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!