Op hetzelfde perceel als de 5000 van de vorige foto deze Ford aan het corrn stoppel maaien. Foto is geplaatst door John k op 30-10-2022 om 20:33:02, met 7 reacties.

Ford 8700

+4
John k
Op hetzelfde perceel als de 5000 van de vorige foto deze Ford aan het corrn stoppel maaien

Reacties

MF 2725
Mooie nette 8700.
Fendt280S
Mooi, wat en hoe wordt het volgende gewas gezaaid?

Hier ook de maisStoppel en het stro geklepeld en vervolgens paar keer ondiep gecultiveerd en toen met een rol tarwe ingezaaid. Niet echt optimaal omdat veel zaad nog bovenop ligt maar ik kan nog niks anders bedenken vanwege al dat stro wat bovenop ligt zonder dat het gaat stropen.
nhfendt fan
@Fendt280S een frees met kopeg of spitten zijn zo even wat dingen die ik al heel snel kan bedenken....
Baltus_steyr
@nhfendt fan ik denk dat hij weinig tot veel stenen in de grond heeft dus frezen zal al wat moelijker gaan verwacht ik...
+1
nhfendt fan
@Baltus_steyr schijf Kouter zaaier scheelt ook al iets dan
Fendt280S
Weinig stenen in de grond maar zijn er hier en daar wel. Frezen zou wel kunnen maar vind ik nogal intensief en tijdrovend. Ook slijtage van de messen speelt mee. Onze grond slijt enorm. Na 5 ha ploegen met een drie schaar zijn de punten op. Volgende keer maar kopeg en zaaimachine met schijven proberen. Direct zaaimachines met veel druk op de schijven en aandruk rolletjes etc. zijn nog veel te duur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!